Skip to main content

Активізація міжсекторального співробітництва для посилення соціальної згуртованості (SC3)

Опис
Проект «Активізація міжсекторального співробітництва для посилення соціальної згуртованості» (SC3) розрахований на 36 місяців і покликаний забезпечити ефективне подолання викликів і реалізацію перспективних можливостей в галузі розвитку на місцевому рівні шляхом покращення співробітництва між організаціями громадянського суспільства (ОГС) та місцевими органами влади (МОВ) в Україні. Він здійснюватиметься Британською Радою спільно з трьома досвідченими співзаявниками (ОГС): НУО «Сильна громада», НУО «Молодіжна Платформа», та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», що розміщуються на Сході, Заході та на Півдні України відповідно. Проект здійснюватиметься на всій території країни, яка перебуває під контролем Українського Уряду (підконтрольній Уряду території, ПУТ), в тому числі на ПУТ Донецької і Луганської областей.
Конкретні цілі
Загальна мета проекту передбачає, що виклики і можливості місцевого розвитку можна врішувати більш ефективно та інноваційно за допомогою спільних та взаємопідсилюючих ініціатив місцевих органів влади та ОГС, що ведуть до більшої соціальної згуртованості на рівні громади.

Зокрема, програма має на меті:
КЦ1 передбачається, що ОГС з усієї України, які розміщуються в місцевих громадах і працюють з ними, підвищать свій вплив та активізують співпрацю з державними органами для досягнення більшої ефективності і сталості.
КЦ2 пропонованого заходу передбачає, що МОВ почнуть більш інноваційно і продуктивно взаємодіяти з громадами для вирішення питань місцевого розвитку, тим самим примножуючи довіру і взаєморозуміння між громадами і місцевою владою.
Очікувані результати
1) ОГС, що базуються в місцевих громадах та працюють з ними по всій Україні, посилюють свій вплив та співпрацю з державними органами для досягнення більшої ефективності та сталості.

2) Органи місцевого самоврядування більш інноваційно та продуктивніше взаємодіють із громадами у вирішенні питань місцевого розвитку, тим самим примножуючи довіру та взаєморозуміння між громадами та місцевою владою.
Карта проекту
Фотогалерея
National conference "Laboratory of cooperation" (online)
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Україна
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що розширює можливості, Партнерство, що захищає
Піднапрямок:
Громадянське суспільство, Державне та адміністративне управління
Тема:
Громадянське суспільство, Місцевий розвиток, Діалог
Статус проекту:
Завершено
Початок:
03.02.2020
Кінець:
02.02.2023
Номер проекту ЄС:
411-257
до початку