Skip to main content

Підтримка країн Східного партнерства ЄС з метою посилення повернення активів

Опис
Проєкт «Підтримка країн Східного партнерства ЄС з метою посилення повернення активів» зміцнює потенціал країн Східного партнерства щодо відстежування та конфіскації активів, отриманих у результаті організованої злочинної діяльності. Проєкт допомагає спрямовувати отримані кошти на першочергові потреби країни, в тому числі на розвиток секторів охорони здоров’я та освіти.
Конкретні цілі
Проєкт спрямований на підвищення ефективності повернення активів, щоб таким чином позбавити злочинців доходів від їхньої злочинної діяльності. Проєкт також допомагає покращити міжвідомчу й транскордонну координацію в регіоні Східного партнерства, зокрема, в розслідуванні фінансових злочинів.
Очікувані результати
- Зміцнення потенціалу слідчих у сфері фінансових злочинів щодо відстежування, заморожування, арешту, конфіскації та повернення активів, що перебувають у руках організованих злочинних угрупувань.
- Ключові посадові особи в країнах Східного партнерства зможуть скористатися досвідом ЮНІКРІ (UNICRI) завдяки ретельному оцінюванню потреб та високоякісному спеціалізованому навчанню.
- Налагоджене наставництво та регулярні юридичні консультації щодо вирішення ключових проблем, таких як транскордонна співпраця у сфері вилучення та конфіскації активів, стануть частиною пакету послуг із нарощування потенціалу.
Project documents
Карта проекту
Фотогалерея
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Регіональні
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що захищає
Піднапрямок:
Безпека та реагування на конфлікти
Тема:
Безпека
EaP Countries:
Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна
Статус проекту:
Завершено
Початок:
01.04.2020
Кінець:
31.03.2023
Вебсайт:
http://www.unicri.it
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
415-448
до початку