Skip to main content

Програма EU4Business (Фаза III)

Опис
Програма EU4Business сприяє реалізації Економічного та інвестиційного плану (EIP) у країнах Східного партнерства (ВП) і тим самим сприяє стійкому та справедливому економічному зростанню в регіоні. Програма забезпечить регулярний та ретельний моніторинг усіх проектів ЄС на підтримку розвитку приватного сектору в регіоні Східного партнерства, оцінити вплив та результати регіональних та двосторонніх проектів EU4Business, та максимізувати охоплення та видимість підтримки ЄС.
Конкретні цілі
Загальна мета: Розвиток сталого та справедливого економічного зростання в країнах Східного партнерства, який може генерувати більше інвестицій та покращити соціально-економічні умови та можливості працевлаштування для громадян.
1. Удосконалення моніторингу та якісної оцінки підтримки ЄС розвитку приватного сектору в країнах Східного партнерства та відповідних країнах-флагманах
2. Покращити комунікацію щодо проектів розвитку приватного сектору, які підтримує ЄС, до потенційних бенефіціарів (ММСП загалом, підприємства, очолювані жінками, ММСП, розташовані в регіонах із недостатнім обслуговуванням тощо) та зацікавлених сторін.
3. Покращити видимість і забезпечити узгоджений брендінг фінансованих ЄС дій на підтримку розвитку приватного сектора.
Очікувані результати
1. Публікація регулярних аналітичних звітів про двосторонні та регіональні проекти та програми підтримки приватного сектору та про їхній вплив (звіти також охоплюватимуть операції, які підтримуються нещодавно запущеними гарантіями ЄФСР/ЄФСР+ та проектами змішування).
2. Поліпшення комунікації та охоплення потенційних бенефіціарів з метою максимізації впливу програм, які підтримує ЄС, особливо на найбільш уразливі та незахищені групи.
3. Зміцнення іміджу ЄС як ключового гравця в підтримці приватного сектору та бренду EU4Business у Східному партнерстві в цілому та серед МСП та урядів-партнерів зокрема. Відомість ініціативи EU4business та основних проектів буде посилена в бізнес-спільноті Східного партнерства. Підтримка реалізації стратегій розумної спеціалізації, розроблених за підтримки ЄС у регіоні.
Карта проекту
Фотогалерея
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Регіональні
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що створює
Піднапрямок:
Економіка та торгівля
Тема:
Бізнес, Східне партнерство, Місцевий розвиток, Зайнятість, Жінки, Молодь
EaP Countries:
Вірменія, Азербайджан, Грузія, Молдова, Україна
Статус проекту:
Триває
Початок:
03.05.2023
Кінець:
02.05.2027
Вебсайт:
https://eu4business.eu
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
443-760
до початку