Skip to main content

Розширення можливостей правоохоронних органів у подоланні насильства щодо дітей в Інтернеті

Опис
Проєкт має на меті впровадити сучасні стандарти та ефективні інструменти у правоохоронній системі України для убезпечення дітей у цифровому світі. Отож, протягом трьох років організації зосередяться на підвищенні рівня професійних знань співробітників правоохоронних органів та зміцненні міжсекторної співпраці в Донецькій, Дніпропетровській та Харківській областях.
Конкретні цілі
Конкретна мета 1: Зміцнити фахівців у правоохоронних органах і серед постачальників послуг знаннями та потенціалом для боротьби з насильством щодо дітей в Інтернеті.
Конкретна ціль 2: Поліпшити міжсекторну співпрацю у справі запобігання та реагування на онлайн-зловживання щодо дітей в Україні.
Очікувані результати
Результат 1: зміцнено спроможність фахівців із правоохоронних органів створювати ефективні сучасні заходи реагування на онлайн-зловживання серед та щодо дітей.
Результат 2: розроблено та впроваджено механізм подання скарг на онлайн-зловживання серед дітей та по відношенню до них.
Результат 3: розроблено місцеві політики та започатковано співпрацю для боротьби з онлайн-зловживаннями серед дітей та по відношенню до них.
Результат 4: отримані уроки та найкращі практики проекту розповсюджуються.
Карта проекту
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Україна
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що розширює можливості
Піднапрямок:
Громадянське суспільство
Тема:
Правосуддя
Статус проекту:
Триває
Початок:
01.01.2022
Кінець:
31.12.2024
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
427-822
до початку