Skip to main content

Поглиблення розуміння європейської політики через високоякісну освіту - стипендійна програма для Східних партнерів у Коледжі Європи в Натоліні

Опис
Проєкт має на меті розширити розуміння європейської політики та управління серед молоді з країн Східного партнерства шляхом полегшеного доступу цільової групи до однорічної магістерської програми «Європейські міждисциплінарні студії», яку пропонує Коледж Європи (Натолін) в 2021-2024 роках.

Надаючи можливість вчитися в Коледжі Європи, Проєкт заохочує молодих людей брати участь у демократичних процесах, бути активними громадянами й досягти успіху на ринку праці.

Молодь з країн Східного партнерства отримає стипендії на навчання у післядипломній програмі «Європейських міждисциплінарних студій» в Коледжі Європи в Натоліні, який розташований в історичній будівлі та заповідній зоні і приймає 130 студентів з більш, ніж 30 країн щороку.

Ця програма розвине компетентність для здійснення профорієнтації й професійного розвитку, участі в політичних процесах, розвине здатність адаптуватися до змін, поліпшить мовні навички й надасть багато можливостей для розширення кола знайомств.
Конкретні цілі
- Сприяння активній участі молоді як у демократичному житті, так і на ринках праці країн Східного партнерства, приділяючи пріоритет молоді з обмеженими можливостями.
- Сприяння сталому зростанню, соціальній згуртованості та зменшенню нерівності в суспільствах країн Східного партнерства.
- Створення умов, які сприяють успішному завершенню суворої післядипломної академічної програми з європейських міждисциплінарних досліджень, яка пропонується англійською та французькою мовами всіма бенефіціарами проекту.
Очікувані результати
- 75% стипендіатів програми EU4Youth пройдуть курс високоякісного навчання у сфері європейської політики в Коледжі Європи (повний навчальний цикл).
- Щонайменше 60% учасників програми EU4YOUTH надаватимуть підтримку своїм рідним країнам-учасникам Східного партнерства в подальшому суспільно-економічному розвитку до 2027 року.
Карта проекту
Фотогалерея
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Регіональні
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що розширює можливості
Піднапрямок:
Участь та лідерство молоді
Тема:
Молодь, Громадянське суспільство, Культура, Діалог, Цифровізація, Східне партнерство, Освіта, Енергетика, Екологія, Належне урядування, Права людини, Зайнятість, Місцевий розвиток, Жінки, Навички, ЗМІ, Політичні відносини, Дослідження та інновації
EaP Countries:
Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна
Статус проекту:
Триває
Початок:
27.08.2021
Кінець:
15.07.2024
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
423-431
до початку