Skip to main content

Посилення стійкості та потенціалу Суспільного мовлення під час війни

Опис
Повномасштабна війна в Україні стала великим викликом для Суспільного, як і для всього українського суспільства. Величезні зміни в середовищі вимагали від мовника негайного зміцнення інституцій, трансформації організаційної структури та адаптації контенту до поточних потреб української аудиторії та іноземних спільнот.
Нагальна мета компанії та представленого проєкту – трансформувати свою діяльність у відповідність до викликів війни Росії проти України та виконує свою місію та завдання в рамках забезпечення доступу до різноманітних типів контенту для аудиторії, постійно розвинути свій потенціал як ефективного суспільного мовника.
Для досягнення загальної мети проєктів буде вирішено два взаємопов’язаних і взаємопідтримуючих комплекси завдань: підвищення інституційних ресурсів і змістовної спроможності компанії відповідно до потреб часу та запитів суспільства.
Конкретні цілі
Загальна ціль (Вплив): Суспільне мовлення трансформувало свою діяльність відповідно до викликів пов’язаних з війною Росії проти України і виконує свою місію та завдання у забезпеченні доступу до різних видів контенту аудиторій, відходячи від державного мовника та постійно нарощуючи свій потенціал як ефективний суспільний мовник, запроваджуючи демократичні цінності у медійному середовищі та українському суспільстві загалом.

Конкретна ціль 1: (Результат 1): Зміцнення інституційних спроможностей та реорганізація виробничих процесів задля забезпечення безперервності мовлення та підвищення ефективності його діяльності відповідно до умов війни та інших надзвичайних обставин.

Конкретна ціль 2 (Результат 2): Підвищення рівня обізнаності аудиторії НСТУ щодо демократичних цінностей через виробництво та трансляцію контенту, який відповідає актуальним викликам, що постають перед українським та іноземним суспільством.
Очікувані результати
Результат 1.1: Забезпечення безперервності мовлення та доступу аудиторії до інформації шляхом оперативного реагування та реорганізації діяльності НСТУ відповідно до викликів війни та актуальних нагальних потреб суспільства.

Результат 1.2. Продовжено трансформацію регіонального мовлення, створено один новий регіональний хаб.

Результат 1.3. Впізнаваність бренду НСТУ підвищено за рахунок рекламних заходів.

Результат 2.1. Розробляється та презентується новий контент, який відповідає актуальним потребам суспільства та демократичним цінностям для різних платформ НСТУ та різних аудиторій.

Результат 2.2. На різних платформах НСТУ транслюється закуплений актуальний контент та адаптований існуючий контент.
Карта проекту
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Україна
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що створює
Піднапрямок:
Культура
Тема:
ЗМІ
Статус проекту:
Триває
Початок:
01.10.2022
Кінець:
01.12.2025
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
438-227
до початку