Skip to main content

The Europe-Ukraine Desk

Опис
“The Europe-Ukraine Desk” об’єднає медійників з України та та Болгарії, Іспанії, Італії, Німеччини, Угорщини й Франції, які щиро зацікавлені в темі України. Проєкт складається із ознайомчих поїздок, грантової програми, спрямованої на спільне створення журналістських матеріалів, щомісячних подій для медійників в Києві, а також щотижневої поштової розсилки, яка пропонуватиме огляд висвітлення подій в Україні в медіа зазначених країн.
Конкретні цілі
Загальною ціллю є зміцнення зв'язків між медіа-професіоналами в Україні та інших європейських країнах, а саме в Болгарії, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, та Угорщині.
Конкретна ціль: українські голоси та перспективи є невід'ємною частиною - порівняно з нинішнім статусом-кво - висвітлення України в західноєвропейських ЗМІ.
Очікувані результати
Результат №1: Налагоджені зв'язки між ЗМІ/журналістами з України та Західної Європи через мережу особистих, стійких контактів.
Результат №2: ЗМІ країн ЄС регулярно публікують репортажі з першоджерел про актуальні події та дискусії в Україні.
Результат №3: Репортажі про Україну, що базуються на фактах і підкріплені українськими голосами, зменшують вплив російських дезінформаційних кампаній у Західній Європі.
Карта проекту
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Україна
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що створює, Партнерство, що з'єднує
Піднапрямок:
Зайнятість та підприємництво
Тема:
Громадянське суспільство, Транскордонна співпраця, ЗМІ, Діалог
Статус проекту:
Триває
Початок:
01.01.2023
Кінець:
31.12.2024
Вебсайт:
https://www.n-ost.org/
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
440-246
до початку