Skip to main content

Підтримка Європейського фонду за демократію

Опис
Проєкт «Підтримка Європейського фонду за демократію» покриває операційні витрати Європейського фонду за демократію (ЄФД). Основна мета ЄФД - пряма грантова підтримка організацій, що займаються просуванням демократії та прав людини, через конкретні гнучкі процедури.
Конкретні цілі
Фінансова підтримка ЄФД призначена для покриття операційних витрат фонду, в тому числі:
- Витрат на функціонування механізму фінансової підтримки (пряма грантова підтримка бенефіціарів);
- Витрат на реалізацію інших заходів ЄФД у рамках його мандату: семінарів, досліджень, конференцій, публікацій, заходів із налагодження зв’язків, тренінгів та інформаційних заходів, заходів щодо нарощування потенціалу бенефіціарів тощо.
Очікувані результати
- Сприяння демократизації та соціально-економічному розвитку країн-партнерів через підтримку продемократичних активістів.
- Надання прямої грантової підтримки цільовим групам, що є основною метою ЄФД, який фінансується за рахунок добровільних внесків, отриманих від країн-членів ЄС та інших зацікавлених сторін.
- Реалізація інших заходів ЄФД у рамках його мандату: семінарів, досліджень, конференцій, публікацій, заходів із налагодження зв’язків, тренінгів та інформаційних заходів, заходів щодо нарощування потенціалу бенефіціарів тощо.
Карта проекту
Фотогалерея
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Регіональні
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що захищає, Партнерство, що розширює можливості, Партнерство, що розширює можливості, Партнерство, що розширює можливості
Піднапрямок:
Верховенство права та права людини, Громадянське суспільство, Інформування громадськості та підтримка ЗМІ
Тема:
Громадянське суспільство, Права людини
EaP Countries:
Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна
Статус проекту:
Завершено
Початок:
01.01.2019
Кінець:
31.12.2023
до початку