Skip to main content

"EU4CSOs – Надзвичайні Заходи”

Опис
Проєкт "EU4CSOs – Надзвичайні Заходи" – це ініціатива, спрямована на надання невідкладної допомоги та підтримки особам, які потрапили у вразливі ситуації через війну в Україні. Проєкт розроблений з урахуванням реальних потреб громадян та має на меті забезпечити швидку та ефективну реакцію на виклики непередбачуваних обставин. Мета проєкту – покращити якість життя та сприяти відновленню уразливих груп в Рівненській області та на території підконтрольній Україні.
Конкретні цілі
Конкретні цілі проєкту
Надати підтримку різним групам населення, які постраждали внаслідок російської агресії в Україні:
● Забезпечити швидке реагування на виклики та надати допомогу цивільному населенню на підконтрольних уряду України та деокупованих територіях України.
● Надати фінансову підтримку громадським активістам та ОГС, які працюють над відновленням від руйнівних наслідків війни.
● Допомогти ув'язненим і пенітенціарним закладам України, що потребують допомоги.
Очікувані результати
● Р1. Створено логістичний штаб з метою визначення потреб, швидкого реагування на потреби та забезпечення координації між залученими сторонами.
● Р2. Надано підтримку у вигляді суб-грантів для ОГС, які допомагають населенню, яке постраждало від війни в Україні.
● Р3. Надано підтримку в евакуації та/або поселенні, та/або залученні до волонтерської діяльності ОГС, та громадських активістів, які релокуються з території активних воєнних дій.
● Р4. Надано підтримку ув’язненим та тим, хто нещодавно звільнений або без притулку, розвиток базових навичок у наданні першої допомоги, надати тимчасове розміщення та харчування.
Project documents
Карта проекту
Videos
Відео про одну з діяльностей в рамках проєкту. Буде розповсюджуватися в соціальних мережах та на вебсайті організації.
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Україна
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що захищає
Піднапрямок:
Цивільний захист
Тема:
Громадянське суспільство
Статус проекту:
Завершено
Початок:
03.03.2022
Кінець:
02.03.2024
Номер проекту ЄС:
432-587
до початку