Skip to main content

Невідкладна підтримка громадянського суспільства та ЗМІ у відповідь на війну в Україні (ESU)

Опис
ESU – це 30-місячний проект, що фінансується Європейським Союзом і спрямований на посилення стійкості та ефективності постраждалих від війни організацій громадянського суспільства (ОГС) та учасників громадянського суспільства в Україні, включаючи незалежні ЗМІ та правозахисників.
Загальною метою проекту є посилення стійкості та ефективності постраждалих від війни організацій та учасників громадянського суспільства.
Конкретні цілі
- Підтримати ОГС та представників громадянського суспільства, які постраждали від війни в Україні, щоб вони продовжували свою роботу, або всередині своїх країн, або залишаючи зони воєнних дій чи країни, які постраждали від конфлікту.

- Посилити стійкість України та країн Східного партнерства, які приймають біженців, проти дезінформації та проросійської пропаганди, одночасно сприяючи толерантності та взаєморозумінню між простими громадянами та біженцями, а також між групами біженців.
Очікувані результати
- 80% підтриманих організацій та представників громадянського суспільства, які постраждали від війни в Україні, можуть продовжувати свою роботу.
- 80% підтриманих організацій громадянського суспільства та учасників громадянського суспільства заявили, що покращили свою операційну та/або організаційну спроможність, свої знання та навички та зміцнили свої засоби діяльності.
- 70% учасників, на яких були спрямовані інформаційно-роз’яснювальні та адвокаційні заходи, визнають, що продовжили роботу над темою з власної ініціативи в результаті їхнього впливу на події.
Project documents
Beneficiaries
Building Futures: Local Communities Development Center’s Support of IDPs with Disabilities in Khmelnytskyi
Карта проекту
Фотогалерея
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Регіональні
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що розширює можливості
Піднапрямок:
Громадянське суспільство
Тема:
Громадянське суспільство, Східне партнерство, Права людини, ЗМІ
EaP Countries:
Грузія, Україна
Статус проекту:
Триває
Початок:
01.06.2022
Кінець:
30.11.2024
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
435-583
до початку