Skip to main content

ЄС за гендерну рівність: служба підтримки реформ

Опис
Програма «ЄС за гендерну рівність: служба підтримки реформ» забезпечуватиме аналіз та експертну підтримку з питань рівності в широкому спектрі сфер, таких як ринок праці, економічний розвиток, державне управління, реформи правосуддя, охорона здоров'я, соціальні послуги, освіта та сімейна політика.

Мета програми – підвищити гендерну рівність через використання гендерного аналізу в ухваленні рішень, проведенні реформ та розробці політики й програм. Служба підтримуватиме переважно роботу урядів та органів державного управління, представництв ЄС у регіоні та інших зацікавлених сторін.
Конкретні цілі
Розширити базу даних та зробити гендерний аналіз невід'ємною частиною процесу розробки політики й проведення реформ урядами країн Східного партнерства та представництвами ЄС. Це повинно сприяти досягненню ефективних та рівних результатів як для жінок, так і для чоловіків.
Очікувані результати
- Експертні рекомендації для урядів країн Східного партнерства та представництв ЄС щодо включення гендерного аналізу в процес розробки політики та реалізації реформ.
- Поглиблення знань співробітників урядів країн Східного партнерства та представництв ЄС щодо впливу реформ на інклюзивний та сталий розвиток; також програма допоможе їм розробляти реформи на основі наукових даних і аналізу.
- Покращення бази даних щодо впливу реформ на жінок у країнах Східного партнерства та поширення цієї інформації серед цільової аудиторії проєкту.
Project documents
Карта проекту
Фотогалерея
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Регіональні
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що розширює можливості
Піднапрямок:
Інклюзивність
Тема:
Жінки
EaP Countries:
Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Україна
Статус проекту:
Завершено
Початок:
04.01.2021
Кінець:
04.01.2024
Соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/642338200281272

Номер проекту ЄС:
420-441
до початку