Skip to main content

Підвищення життєстійкості українських внутрішньо переміщених жінок та жінок-переселенок через збільшення кількості представлення жінок у техіндустрії

Опис
Цим проєктом ми прагнемо розширити можливості українських жінок зі статусом ВПО та жінок-переселенок в Україні та закордом, сприяючи їхньому працевлаштуванню у креативних та технологічних галузях. Наша мета - створити умови, що забезпечують рівні економічні можливості для жінок і чоловіків.
Проєкт розрахований на 1000 безробітних українських жінок-переселенок та жінок-переселенок віком від 18 років, які активно шукають нові освітні та кар'єрні можливості у креативному та технологічному секторах.
Враховуючи зростаючий попит на ІТ-фахівців, жінки з ІТ-освітою можуть отримати кращі перспективи працевлаштування, вищу заробітну плату та можливості для кар'єрного зростання. ІТ-освіта для жінок має безліч переваг, надаючи їм навички та знання, необхідні для успішної кар'єри в технологічній індустрії.
Конкретні цілі
Загальна мета (тобто вплив)
Сприяти створенню умов для забезпечення рівних економічних можливостей для жінок і чоловіків.
Конкретна мета (тобто результат)
Розширення можливостей жінок зі статусом ВПО та жінок-переселенок для працевлаштування у креативних та технологічних галузях.
Очікувані результати

R1. Підвищити компетенції 700 жінок в креативних та технологічних індустріях, які пройдуть навчання із середнім показником NPS для курсів понад 60%.
R2. Підтримати українських дівчат та жінок у пошуку роботи у креативних та технологічних індустріях, щоб вони мали економічно стабільну роботу та гнучкий графік, який дозволяє їм фінансово підтримувати сім'ю та виховувати дітей одночасно. 1000 жінок отримають доступ до кар'єрної підтримки та Project Library, 700 жінок підготують свої резюме з HR-спеціалістами.
R3. Сприяння розширенню прав і можливостей жінок та рівності. Соціальна комунікаційна кампанія, спрямована на підвищення обізнаності про розширення економічних можливостей жінок, розширення можливостей та натхнення українських дівчат та жінок будувати кар'єру в креативній та технологічній економіці як найбільш швидкозростаючих галузях, щоб збалансувати гендерний розрив у технологічному секторі. У Конгресі візьмуть участь 100 офлайн-учасниць, загальна аудиторія, охоплена інформаційною кампанією проєкту - 80 000, буде розміщено 45 постів та/або історій у соціальних мережах.
Карта проекту
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Україна
Пріоритетний напрям:
Піднапрямок:
Тема:
Зайнятість, Міграція та мобільність, Жінки
Статус проекту:
Триває
Початок:
07.10.2023
Кінець:
06.10.2024
Соціальні мережі:

Номер проекту ЄС:
447-446
до початку