Skip to main content

Програма модернізації та реконструкції муніципальної інфраструктури м. Чернівці - Україна

Опис
Цією програмою передбачені консультаційні послуги, що сприятимуть успішному впровадженню проєкту "Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1". В рамках Консультаційних послуг повинна бути розроблена проєктно-кошторисна документація, тендерна документація, надана підтримка під час проведення тендерів, нагляду за будівництвом та підтримка протягом періоду сповіщення про недоліки.
Також, програмою передбачено інституційну складову. Інституційний компонент консультаційних послуг сприяє набуттю досвіду, який надалі може бути поширений серед інших підприємств водопровідно-каналізаційного господарства та підсиленню інституційної спроможності КП «Чернівціводоканал»
Конкретні цілі
Підтримка імплементаційна: підготовка проектної та тендерної документації для "Проекту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1", підтримка в проведенні тендеру та нагляд за будівництвом.
Інституційна підтримка: розробка організаційної структури, стратегії, бізнес-планування, вдосконалення комерційних операцій та бази даних технічних активів, PR, HR.
Очікувані результати
Програма сприятиме охороні водних ресурсів (ціль розвитку тисячоліття - ЦРТ 7) і збереженню місцевої інфраструктури, та
скороченню витрат на питне водопостачання і відведення стічних вод з метою покращення умов життя населення (у тому числі ЦРТ 1, ЦРТ 4). Відповідно до політики сусідства ЄС, проект також допомагає модернізувати муніципальну систему питного водопостачання та відведення стічних вод у Чернівцях згідно зі стандартами ЄС.
Карта проекту
Фотогалерея
ДЕТАЛІ ПРОЕКТУ
Україна
Пріоритетний напрям:
Партнерство, що озеленює
Піднапрямок:
Енергетика та енергоефективність
Тема:
Енергетика
Статус проекту:
Триває
Початок:
23.12.2015
Кінець:
23.12.2024
Номер проекту ЄС:
368-132
до початку